Dodany: 2013-04-23 11:08:00

 

Przechowalnie owoców i warzywWarzywa i owoce, które kupujemy w sklepach, a które wydają nam się bardzo świeże, często zaledwie po kilku godzinach robią się nie tylko miękkie, ale również zdaje nam się, że wyjątkowo szybko się psują.

 

Taki efekt to pierwsza rzecz, której chcą uniknąć ci, którzy korzystają z mroźni czy przechowalni warzyw i owoców , które zbudowało chłodnictwo lublin. Chłodnictwo lublin buduje takie miejsca po to, by jak najdłużej przetrzymać w świeżości owoce i warzywa. Pod wpływem zimna, które daje owocom chłodnictwo lublin, te wydają się jędrne i piękne. Nic jednak bardziej mylnego.

 

Kiedy takie owoce są przetrzymywane w chłodniach kilkanaście dni, a później trafiają do sprzedaży – szybko marnieją w zastraszającym tempie. Można jednak temu zapobiec odpowiednio przetrzymując warzywa w zbudowanych specjalnie do przetrzymywania owoców i warzyw chłodniach. Chłodnictwo lublin w takich przypadkach bada nie tylko wilgotność, ale i optymalna dla owoców temperaturę, w której niejako warzywo czy owoc hibernuje. Takie rozwiązania sprawiają, że chłodnictwo lublin, jako to profesjonalne zyskuje masę kluczowych klientów..

Dodaj nowy komentarz do artykułu Przechowalnie owoców i warzyw
Nick: